Revoflex Xtreme Kullananlar, Yorumları

283 yanıt

  1. citlenbik
    04 Mayıs 2014

    Arkadaslar bende almak istiyorum ama herkes farkli bise soyluyo ve aklim karisiyo nasil bi alet sonradan pisman olmak istemiyorum tavsiye ediyi musunuz

    • elif
      16 Mayıs 2014

      kesinlikle almayın ürünü kullanalı 1 ay bile olmadan lastiği koptu ben tavsiye etmiyorum.

      • ZEYNEL
        02 Haziran 2014

        aldığında söylüyorlar zaten fazla sündürürseniz lastik kopar diye ondan alıştırarak yapacaksın

      • bahadir
        13 Aralık 2014

        Ben orjinal aldim 2 ay oldu bi sikinti yok sahteler kopar orjine bisi olmaz

    • MERT
      03 Temmuz 2014

      ARKADASLAR BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ŞİKAYETLER FAZLA VAR NE YAPMAM GEREKIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

      • Prensess
        27 Temmuz 2014

        Arkadaşlar ürünle alakalı herşey size bağlı. Eğer kaliteli bişey almak istiyorsanız para konusunda kısıtlı olmayacaksiniz. Ürün forma sokuyor mu veya zayıflatıyormu bunu öğrenmek istiyorsaniz. Kararlı olup spor aktivitelerinizi aksatmaksızın yapacaksiniz. Öyle çok tartışacak bişey yok yani.

  2. fatma
    05 Mayıs 2014

    ay cok guzel bi alet pazartesi istedim bugun geldi herseyi ayni farkli ve eksik birseyi yok:-)

  3. elif
    07 Mayıs 2014

    hiçte göründüğü gibi değil ürün çok kalitesiz hangi hareket hangi bölge için yapılıyo gösterilmemiş sadece reklamı kaliteli tamamen insanları kandırıyolar umarım bu kadar şikayet yorumunu gören okuyan bi yetkili olurda dikkate alırlar

  4. coşkun
    07 Mayıs 2014

    merhaba arkadaşlar. ben aldım 2 hafta kullandım sonra ipi koptu ara vermek zorunda kaldım. şimdi internette kopmayan lastikler icad edilmiş aldım taktım eve kopmuyor dayanıklı artık. fabrikasyon aldığınızda kopacak ama kopmayan lastik alıp takarsanız devam edersiniz. ürün gayet güzel kullanışlı ve işe yarar. karın kaslarını oldukça sıkıyor ve şişiriyor. yan yağlara etkisi var ve omuz için iyi. ben kendi kafama göre omuz ve göğüs için de hareketler ürettim ve işe yarıyor.

    • Lütfen isminizi yazınız..
      07 Mayıs 2014

      Merhaba lastiği nerden aldınız yardimci olurmusunuz birde kullanma kılavuzu türkçe değil nasıl kullanılamaz tesekkurler

    • Kararsız
      15 Mayıs 2014

      LASTİGİ NERDEN ALDINIZ ?

  5. mutlu
    07 Mayıs 2014

    arkadaşlar ben aldım 2 hafta calıştım lastık koptu nerden alıncak nasıl alınca tv satıcıları hıç ilgilenmıyo yetkili bana dönsün istıyorum yoka sosyal syfama kimseye tavsiye etmicem 05327244894

    • cihan
      10 Mayıs 2014

      Selam mutlu kardeş bu aletin lastikleri internette gitti gidiyorda ve bitmedenalın.com da mevcuttur.linkleri verim;

      ***

      ***

      ***

      ***

      Son yazdığım güvenli bir sitedir güvenebilirsin yaklaşık 600TL lik alışveriş yaptım beğenmediklerimi geri yolladım onlarda 100tl civarı,sorunsuz para iadesi yaptılar.

  6. hıyar sever pardon hayır sever
    11 Mayıs 2014

    ben aldım kol kasım çok gelişti ama karın ve gögüs kasımda

    • eray
      22 Şubat 2015

      arkadaşlar ben aldım ama kaç günde kas yapar

    • ali
      23 Şubat 2015

      lastikleri nerden alınıyor

  7. semra
    12 Mayıs 2014

    Lastiği koptu yedegini nerden alabilirim

  8. gizemli
    12 Mayıs 2014

    arkadaşlar lastikler gittigidiyor ve bitmedenalın.com da var ama fabrikadakiler vermiyor sadece bu siteden alabilirsiniz

  9. Burak
    25 Mayıs 2014

    herkez lastik koptu diyor lastiğe abanmadıktan sonra bişi olmaz düzgün kullandıktAN SONRA 1 ZARAR GELMEZ

  10. melike
    31 Mayıs 2014

    kopmayan lastikler sanal pazardada var revflex yazın 3. sırada çıkıyor

  11. hasan
    02 Haziran 2014

    arkadaşlar ben yalan söylemek istemiyorum çünkü ben bu aleti alanı 1 yıl oldu sorunsuz kullanıyorum ama ben bunu internet üzerinden almadın televizyondan sipariş ettim çok sağlam çıktı. siz sakın internet üzerinden satın almayın çünkü sahte çıkıyolar. Benim kaslı vücudumu görmek isteyenler 05357212384 arasın iyi günler

    • mert
      03 Temmuz 2014

      tvden alın diyorsunuz fakat tvdekıler hakkında da bır cok sıkayet var

      • hasan
        26 Ağustos 2014

        mert ama ben orjinal bir tv kanalından aldım halada kullanıyorum çok memnunum

  12. osman
    10 Haziran 2014

    3. günde koptu

    • Quaresma
      19 Şubat 2015

      ben aldım içinden yapılabilecek 44 farklı hareketin resimlerini gösteriyo yalnız fazla zorlamayın kopar doğru yapın yeter ben memnu num

  13. Salih
    11 Haziran 2014

    Arkadaslar siz nasıl çalışıyorsunuz ?
    calisma programı işini nasıl hallettiniz ??

  14. kübra
    13 Haziran 2014

    bence çok güzl 4-5 ay oldu kullanıyorum yararlarınıda görüyorum tavsiye ediyorum

  15. Doğulan
    14 Haziran 2014

    Arkadaşlar alete çok yüklenmeyin gerçekten baya yaralı ben bi siteden aldım butterfly-abs ile birlikte veriyorlar koşuya çıkarken butterfly i takıyorum eve gelincede 1 saat falan toplam 20-25 hareketlik bi programım var onu uyguluyorum 1 ay oldu ve sarkan göbek ve gögüsüm yok oldu hatta gögüs kasımın üzerine dövme bile yaptırdım demem oki aleti alın internetten hareketlerini bulun veya yanındaki kitapçıktan istediğiniz bölgelere göre program uygulayın. İyi çalışmalar

    • Aleyna
      12 Temmuz 2014

      butterfly-abs gerçekten işe yarıyor mu ne kadar etkisini gördün lütfen bilgilendirirmisin

    • merve
      04 Ağustos 2014

      butterfly-abs ıyla birlikte hangi siteden aldın ??
      kaç kilo verdin ??

  16. tolunay kara
    17 Haziran 2014

    arkadaşlar ben 16 yaşındayım 170cm boy 75 kg yim kol omuz ayak kası 4-5 ayda yaparsınız ben yaptım lastigide ii çıktı benimki multiflex pro revoflex ii degil göbek içnde karbonhidratlı yemeyin şimdi 73 kiloyum vücudum ii sıkılaştı ben memnunum hepinize kolay gelsin

  17. ismail
    20 Haziran 2014

    diyet listesinde türkçe yok ama çok rahat

  18. Deniz demir
    27 Haziran 2014

    Kesinlikle aimayin aldim en ufak bi zorlamada lastiği kopuyo…….

  19. tuncay
    02 Temmuz 2014

    arkadaşlar bende bu alettten aldım gercekten cok adi 1hafta içinde lastiği koptu ve değişitremeyiz diyorlar

    • erdem
      04 Temmuz 2014

      *** adresinden yedek lastik temin edebilirsiniz bunlar çok kaliteli

  20. Gürsoy
    03 Temmuz 2014

    Arkadaşlar ürünün orjinalinin kopma ihtimali çok az çünkü lastikleri kalın ve elastik normal bişey değil o lastikler ayrıca ya real indirim sitesinden ya hepsiburadadan falan almaya özen gösterin diğer siteler çakmalarını satıyor haliyle kopması normal oluyor çok fazla zorlamadıkça kopmaz alet buna garanti veriyorum

  21. cengiz
    06 Temmuz 2014

    cok yalancisiniz cunku bende aldimlastigi o koptu ve gelip almadilar dolandiricilar

  22. Gursoy Işık
    07 Temmuz 2014

    Merhaba bu aleti alalı yaklaşık 1 hafta oldu gerçekten çok dayanıklı alet sahte olmadığı surece kopmaz ihtimal vermiyorum 3 4 ayda ciddi incelme ve kas inşası yapılabilir sırf bunu kanıtlamak için aldım günde 1 saat çalışıyorum ter içinde kalıyorum yaktığım kalori de cabası öyle aletler hiçbir zaman sizi hat safhada bir vücuda kavuşturmaz fakat eski halinizden çok daha ileri bir seviyeye götürebilir protein ağırlıklı beslenin arkadaşlar tek diyeceğim o protein demek kas inşası demek karbonhidrat ve yağ demek revoflex i daha fazla set yapmak için enerji demek :) ama orantılı tabi fakat proteini günde 40 gr alabilirsiniz kilo başına 1.5 gr düşüyor sanırım. 1.65 boyunda 61 kiloyum 3aylık bir fitness alt yapısı var bu aleti sadece yağ oranımı düşürmek için aldım cidi olarak tek tavsiyem spor salonuna gitmek ve sağlam beslenmek olacaktır L-Carnitin de kullanabilirsiniz yağ takımını hızlandırır

  23. safiye bayın
    10 Temmuz 2014

    ürünü 4 gün önce sipariş verdim kanaltürk te yayınlanan sipariş hattından ürün e

  24. safiye bayın
    10 Temmuz 2014

    ürünü 4 gün önce sipariş verdim kanaltürk te yayınlanan sipariş hattından ürün elime bugün geçti fakat reklamda verilenden tamamen alakasız ve basit ve son derece kullanışsız denemeye çalışırken lastiği çıktı ve koluma hızlı bir şekilde çarptı. en ufak bir zorlamaya gelmeyen son derece adi bir ürün anında iade etmek istedim ama gönderilen kargodan televizyondaki sipariş telefonuna kadar hepsi son derece kaba ve alakasız davrandı o kadar ileri gidildiki muhatab bulmak için aradığım kargo hakaret edip telefonu yüzüme kapatacak kadar hadsiz insanlar ben bu tür insanlara itibar edip onların reklamını kanalında yayınladığı için hepsini kınıyorum bu tür insanların aramızdan yok olmalarını ve dışlanmalarını istiyorum bugün itibariylede ne o kanalı izlerim nede sürat kargoyu kullanırım.elbet birgün bu tür insanlar gereken cevabı gereken mercilerden alırlar

  25. safiye bayın
    10 Temmuz 2014

    hayatımda ilk defa televizyondan bir sipariş verdim bin kere pişmanım bugünü sinir ve stresle geçirdim sonderece terbiyesiz ve saygısız insanlar sorduğunuz soruya cevap vermek yerine sizi sakinleştirmek yerine saygısız davranışlarıyla sizi dahada yükseltiyolar revofleks spor aleti kesinlikle televizyondaki sipariş hattından almayın kandırılanlar kervanına sizde katılmayın daha doğrusu ne paranızla rezil olun nede enayi durumuna düşün aslında bu tür insanlar farkında değil ama rezil olanda enayi olanda kendileri elbet bir kişi bunlara tokatını yapıştıracak umarım bu en yakın zamanda olur bende burdan okurum

  26. ertan ozkan
    12 Temmuz 2014

    Kesinlikle tavsiye etmem lastik koptu aradım telefon u yüzüme kapativerdiler..3 4 defa aradım ayni sekilde yaptilar bence bu site bunu satip adını lekelememesi lazim…

  27. Okan
    12 Temmuz 2014

    Arkadaşlar sakın almayın saçma sapan bişey ip koptu 2 günde kandırıyorlar sakın almayın hiç bir işe yaramıyor

  28. burak
    17 Temmuz 2014

    Arkadaslar kucuk pazarda var 30 liraya almayi dusunuyorum herkes lastiklerinden cok sikayetci ama adam ilk 1.2 hafta fazla yuklenme alissin diyorlar napim alimmi sizce tavsiye edermisiniz

  29. ilker
    23 Temmuz 2014

    Arkadaslar piyasada iki cesit var alurken lastik mi yoksa ip seklinde olanimi dikkat edin ben uc aydir kullaniyorum herhango bir sorun yok ve mumkunse internetten degilalmayin saygilar

  30. Şüheda
    01 Ağustos 2014

    Bende aldım bugün elime geçti çok bsit gerçekten yapması terletiyor ama işe yarıyormu yaramıyormu emin değilim hareketleri kaçar dakika ve kaç set yapmam gerek yardımcı olur musunuz?

  31. celile
    08 Ağustos 2014

    Ben yeni aldım normalde mekik çektiğimde karin kaslarimi hissediyorum ama bu alette hic zorlanmadim bu bir faydasi olmadigini mi gosterir

    • Oğuzhan Asnlan.
      12 Ağustos 2014

      ARKDAŞLAR KESİNLİKLE ALMAYIN.DAHA BUGUN ALDIM SAAT 15:00 DA 18:00 DA LASTİĞİ KOPTU KESİNLİKLE ALMAYIN 1 GUN BILE SÜRMEDİ YAVAŞ ÇALŞTIGIM HALDE LASTİĞİ ÇOK DANDİK.

  32. Rıfat
    20 Ağustos 2014

    lastiğini nereden temin edebilrim? Lastik koptu ve sağlam bir şey arıyorum. Lütfen yardımcı olur musnuuz?

  33. bir dost
    21 Ağustos 2014

    arkadaşlar eğer formunuza ve yediklerinize dikkat ederseniz işe yarıyor

  34. şeyma
    22 Ağustos 2014

    Ben internetten aldım termal kuşak ve adımsayar hediyeliydi kargoyla 78 lirayı buldu ama taş gibi alet birkaç aydır kullanıyorum çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim

  35. nisanur kral
    30 Ağustos 2014

    Arkadaşlar bunun aynı bi ürün aldım ilk hafta ip 2 kere koptu 2 yerden yani sonra geri verdim geri verdiğimde yenisi bana dönmedi param boşa gitti sonra kaliteli bi yerden orjinalini aldım şuan kullanıyorum gay et güzel şanlık bi sorun yok ama ürün acayip yakıyor çalıştığım yerleri 1 2gün oynayamadım buda ürünün etkili olduğunu gösteriyor kullan ali 1 hafta oldu ama şimdiden kullandığınm bölgelerde sıkılasma var kesinlikle paraya kıyın ve orjinalini alın derim etkilidir :)

  36. asiş
    05 Eylül 2014

    Pardon orjinalini nerden alabilirim yardım edermisiniz

  37. Murat
    22 Eylül 2014

    Arkadaslar ne yazik ki Türkiyede bir ürün
    çikar çikmaz hemen sahtesini kalitesizini sürüyolar
    piyasaya. Ben 50 euroya aldim ve bir senedir kullaniyorum ve çok memnunum. Bence orjinal ürünü güvenilir bir siteden sparis etmek en akillica çözüm ola bilir…

  38. birisi
    26 Eylül 2014

    Ben de aldım 2 haftadır kullanıyorum fazlasıyla yararlı gibi. Lastikleri de sağlam duruyor şimdilik bir kopma olmadı. Tavsiyem sipariş vermeyin spormalzemesi satan yerlerde bulabilirsiniz 3 5 lira fazla ama daha garanti kullanışlı bir alet evde kolayca spor yapmak isterseniz birebir

  39. Bülent ACAR
    14 Aralık 2014

    ARKADAŞLAR BENCE DE KESİNLİKLE ALMAYIN.BACANAĞIM HEDİYE ETMİŞTİ.DAHA İLK KULLANIŞTA YAVAŞ ÇALIŞTIĞIM HALDE LASTİĞİ KOPTU VE NEREDEYSE BELİM SAKATLANIYORDU. LASTİĞİ ÇOK ADİ.YEDEK LASTİK DE BULAMIYORUM.BUNU SATAN KİŞİLERE YAZIKLAR OLSUN.HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.

  40. zulkuf
    24 Ocak 2015

    Arkadaslar siparis ettim kopmayan lastik yaziyodu sitede toplam 34 imis bilmiyom iki sonra elime gecer ama gercekten ise yariyo mu onu merak ettim kullananlar yardimci olsa sevinirim

  41. cemre
    01 Şubat 2015

    orjinalini almadığınız için hemen kopuyor bence çok iyi bir alet

  42. abubekir ataibis
    06 Şubat 2015

    benim çalışmayan sırt kaslarım 5 dk çalıştı kas yapalar için süper bişe

  43. efe
    08 Şubat 2015

    Arkadaşlar yaklaşık iki haftadır düzenli olarak kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım burda öyle böyle yorum yapan arkadaşlar bunu her gün yapmayla olmuyor yediğinize içtiğinize dikkat edin uyku düzeni çok önemli kendine göre bi saat belirle 10 dakika değilde 15 dakika çalış. gerçekden işe yarıyor. inanmayanlar varsa öncesi ve sonrası resimlerimi ulaştırabilirim.

  44. dwyne johnson
    10 Nisan 2015

    arkadaşlar koptu moptu diye yazıyosunuz ben alalı 2 sene bi şey olmadı sen ayarını kısaltıp çok zorlarsan tabi kopar sonuçta kul icadı.fazla zorlamadan çalışın ben test ettim 25-30 kilo basıyo fazlasını bilemem.tv den sipariş ettim

  45. Daha Fazla Yorum Yükle…

Bir Yanıt Bırak

mobil masaüstü