12:32 am - 29 Kasım 2014, Cumartesi

Türk Hava Yolları Şikayet Hattı [THY Şikayetleri]


Türk Hava Yolları Şikayet Hattı, Türk hava yolları (THY) şikayetleri kutusu, türk hava yolları müşteri yorumları ve müşteri hizmetleri hattı bu başlık altında paylaşılmıştır. Siz de kullanıcı yorumları üyeleri ile türk hava yolları hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşmak istemez misiniz?

Türk Hava Yolları Şikayetleri

Arkadaşlar türk hava yolları müşteri şikayetleri için bir tane mail adresi bulunuyor. O mail adresinden yorumlarınızı ve şikayetlerinizi paylaşabilirsiniz. Arkadaşlar paylaştığımız customer@thy.com adresinden şikayetleri dile getirebilirsiniz. Ayrıca bu başlık altından da dilerseniz türk hava yolları yorumları ve şikayetlerini paylaşabilirsiniziz.

türk hava yolları thy şikayetleri

Türk Hava  Yolları Şikayetleri ve Yorumları

Benzer Kullanıcı Yorumları:

türk hava yolları şikayet hattı (18), türk hava yollari (18), thy şikayet hattı (17), thy şikayet (16), thy şikayet mail adresi (13), türk hava yolları şikayet (11)

Kullanıcı Yorumları: , , , ,

"Türk Hava Yolları Şikayet Hattı [THY Şikayetleri]" konusuna 43 yorum yazılmış

  1. halime şahin diyor ki:

    Türk hava yolları son zamanlarda tüm dünyaya açılmış olsa da hala kendi ülkesinde bazı sorunları bulunmuyor değil. Lütfen çalıştırdığınız elemanların biraz daha hassas olmasına özen gösteriniz…

  2. BETÜL KOBAL DANIŞ diyor ki:

    slm.
    01 nisan’da babamı kaybettim babamın damadının promosyon bileti ANK/ERZ İKRAM ÖNDER varmış ben promosyon bilet olduğunu bilmediğim için bileti açığa aldırmak istedim Trabzon Havalimanı bilet satışı aradım UĞUR ALKAN diye bir memura söyledim bana okey bileti açığa aldım yolcu istediği zaman okeyletip uçabilir dedi 2 gün sonra aradığımda biletiniz uçmadığınız için yandı denildi UĞUR beyi aradım promosyon bilet olduğunu bana niçin söylemedin veya bu bilete hiç bir işlem yapılamaz biliyorum neye göre açığa aldım dediğimde ben onu sistemde göremem senin bilmen gerek yapabileceğim bir şey yok dedi ve kapattı. bende havalimanında çalışıyorum promosyon bilete işlem yapılamaz biliyorum fakat memurun bu işlemi yaptım demesi yolcunun biletinin yanmasına neden oldu.Memurunuzun sorumsuzluğu yüzünden ben şimdi madurum bu maduriyetimin giderilmesini ve UĞUR ALKAN kişiden şikayetimin kabul edilmesini rica ederim.(bu gibi durumlarda ölüm belgesini ibraz edilirse para geri ödenebilirmiş bana yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.
    Betül kobal danış
    Atatürk Havalimanı Havaş Yer Hizmetleri
    tlf:0530 664 04 43

    • Alev ŞAHIN diyor ki:

      04.01.2014 günü saat 16:10 da limana giriş yaptım 1 saat boyunca sırada beklemekten uçağım kaçtı uçağımın kalkış saati 17:10 geç kaldığımın farkındayım malum istanbul trafiği ama şunu merak ediyorum thy çalışanları thy nin sahibimidir.Tavırları hal ve hareketleri insanlara yaklaşım tarzları çok ukala ve seviyesizce 4 adet biletim yandı ve yeniden 1050 euro verip bilet almak zorunda kaldım limana her geldiğimizde halk ekmek kuyruğunda bekler gibi sırada beklemek zorundamıyız buna mecburmuyuz hiç bir personel hiç bir şekile yardımcı olmuyor ve ukala tavır sergilemek hışlarına gidiyor hanımefendi uçağınız 5 dakika sonra kalkacak gidip tekrar bilet alınız dendi ben size yardımcı olamıyorum tarzında ahmakça bir cümle ben şimdi merak eiyorum ve personele soruyorum sen kimsin senin üzerine başka yetkilier varmı görüşmek istiyorum en yetkili benim yardımcı olamam bu nedir anlama istiyorum personelinize önce insanlara hitap etme konusunda sıkı bir ders vermenizi rica ediyorum yarım edemeyecek olanın personelin değil, şirket kuralları doğrutusunda size yardımcı olamıyoruz diye bir cümle kurulsa kabullenirim ama insanları aşağılar gibi tavırlar tepki alıncada bensize yardımcı olacaktım ama tepkinizden dolayı yardım etmiyorum diye daha da ukalla bir cümle merak ediyorum thy personelinin özellikle şef lerin tahsil durumu nedir tahmin ediyorumki üniversite olsa gerek böyle bir kurumda böyle bir mevkide çalışan personelin hal hareket eebini biz mi öğreteceğiz yoksa sizmi öğreteceksiniz gerçekten merak ediyorum ve karşılığında hizmet almadan yana 1500 euro param ne olacak hiç muhatap dahi alınmadan ve ilgilenilmeden limandan gönerilmek ne oluyor acaba lütfen cevap bekliyorum

      appali24@hotmail.com
      0534 916 58 17

      • gonca Beslioglu diyor ki:

        Apronda deve kesen bir şirket calisanlarinin nazil olmasini bekliyorsunuz ki ben de THY magduruyum tekelci ziyniyetle hareket ediyorlar birlik olmaliyiz birlikten kuvvet doğar su an yurt dişinda yasiyorum memleketine gidince savciliga suç duyurusunda bulunup nette yazılan şikayetleri delil olarak gosterecem lütfen sözlerde bunu yapin yasalara TC guveniyorum messiyi reklamda oynatmak için verilen parayi calisanlarini egitmede kullansalar di keske

  3. AHMET MENTEŞ diyor ki:

    .
    Konu şu; thy you friends uygulaması. Bu uygulama ile 5 kişiye kadar üye yapıldığında 500 mil verilecek falan filan uygulamayı bildiğiniz için kısa kesiyorum.
    Hatay da Antaş aş sahibiyim . 100 den fazla kişi çalıştırıyorum aynı zamanda genel müdürüm.28-30 kişi ile bosna ya geziye gittik. Bu arkadaşların bir kısmını thy cıp salonunda ağırladım . You friends uygulamasına 8 arkadaşımı (çalışanımı) TK numarası aldırarak üye yaptım bu arkadaşların birisi ile alakalı 500 mil puan verildi diğer 7 arkadaşla ilgili 2000 mil verilmedi . İtirazımızda eften püften sebepler ileri sürüldü. Ben puan için yapmadım bunu ben geçmişte de enaz 20 civarı arkadaşı TK üyesi yapmış birisiyim. Bunu mil kazanmak için yapmadım üyelik başından beri 200 bin mili aşmış TK 487099642 Nolu üyesiyim buradan bakılabilir. Geziye gittiğimiz arkadaşların bir kısmı defalarca uçmasına rağmen TK üyelikleri bulunmamakta idi ben yaptım bunları ve bunların mail adresi ad soyadlarını girdim ve aynı ıp adresinden miles üyesi yaptım . Bunların ismini önce verip sonra üye yaptım. Soner Üzümcü için 500 mil puan verildi diğer üye yaptığım irfan ayan , halil Gökdeniz , Hakan Solmaz, ünal yiğit , Necmi Tekelioğlu ile ilgili hiçbir işlem yapılmadı. Ben 2 bin mil puan ın peşinde değilim ama uygulamanın aksinde neden hareket ediliyor. Bu arkadaşlara sorulabilir sizi kim üye yaptı diye. İsterseniz bunları hemen üyelikten çıkartabilirim.
    Gereğinin yapılamasını merakla bekliyorum

  4. nuray melek diyor ki:

    mba thy muşteri hizmetleri, şimdi benim bilet promosyon ve uçuş tarihi 28.04.2013 ben bileti açığa almak isteğile 26.04.2013 gidiyorum thy diyorumki bileti açıka aldirabilirmiyiz, ordakı işlem yapan kadının biri tabi die biletimi alip kendi kafasına göre biletimi iptal etmiş biletin üzerinde kağıt yapiştirp işleminiz bitti dedi. bana soyleseydi biletiniz promosyonlu tarih deişikliğe izin yok die ben kendi tarihimde üçar giderdim. 3 gün sonra biletimi kapatmak istedimde biletiniz hiç bir işe yaramaz yeni alicaksınız die kaba bir şekilde kapattilar konuyu. şimdi ben dönuş biletsiz kaldım, ve yeniden 300$ bilet almak zorunda kaldım, dalgami geçiyorsunuz şakamı yapıyorsunuz nedir anlamadım, muşteri hizmetleri nereye bakıyor, ilgilenmiyorlar muşterilerle

  5. kıymet büyükyuva diyor ki:

    26 ŞUBATTA ALDIĞIM UÇAK BİLETİNİ 27 ŞUBATTA THY Yİ ARAYARAK İPTAL ETTİRDİM AMA TAKSİTLERİ 15 MARTTA VE 15 NİSANDA BANA ÖDETTİRDİNİZ.LÜTFEN HATANIZI DÜZELTİNİZ

  6. Arif Öğütlü diyor ki:

    İç hat uçuşlarında kulaklık dağıtılmayışı ve Planet eğlence sisteminin kapalı olmasının gerekçesi nedir ? Fiyat mı kurtarmıyor, yoksa uçak çok mu yakıyor, son derece saçmalık…

  7. Esra Aydemir diyor ki:

    24.06.2013 de tk2504 Bodrum uçağı için saat 05;00 de kontuardaydık ..Sabah kontuarında kalabalık hesaplanmadan acemi olduğu belli olan bir bayan görevliyle 10 dk kontuardan boarding kartlarımızı almak için bekledik..kardeşim pas olduğu için o hemen diğer kontuardan alıp geçti .saat 05;16 da 405 gate deydik kardeşim 2 dk önce inmişti onu almışlar.3 erkek boarding görevlisinden rica etmemize karşın terbiyesizce bir karşılık aldık.Ben annem ve iki çocuğum..Bu arada kardeşim uçaktan arıyor , kaptandan rica ediyor,kaptan da zaten 3 um yolcu beklediğini bizi de aldırmaya çalışacağını söylüyor.Bu arada uçakbaşındaki operasyoncu jkaptana bizi alamayacağını (405 den) sadece yanlışlıkla 105 e giden ve geçkaşlan yolcuları alabileceğini söylüyor.kaptan itiraz ediyor, supervizor MERKEZ in izin vermediğini söylüyor….Ve ben tüm bunları kardeşimin açık olan tel dan birebir duyuyorum..Boarding görewvlilerinin de bize ” Kaptanla da konuşsanız sizi almayız .çıkın yeni bilet alın , sesinizin tounu yükseltmeyin çıkın kardeşim almıycaz sonraki uçağa bilet alın” tarzındaki ukaşlalıklarını çekmemiz de cabası..Hayır ben yolcu muyum çalışan mı anlamadım diyaloglarından ,eskiden THY dediniz mi bir nezaket bir üslup vardı ama biz tam bir terbiyesizler ordusuyla karşılaştık maalesef..Bizim alınmadığımız ve yarısı boş olan o günün tek boş olan Bodrum uçağıtk2504 saat 06:45 de kapı kapattı.Kesin saati biliyorum kardeşim business de 2. sıradaydı ve o saate dek tlf açıktı ve irtibattaydık.tam 25 dk biz 405 de beklerken merkez 3 um yolcuyu bekledi rötara girdi ama bizi almadılar.Boarding kapanmış yarım saat olmuş uçak yeni kapı kapatıyor..Sonraki uçaklar full olduğu için sanki bunu bilmezlermiş gibi dalga geçerek bizi yukarı gönderen boardin ve kimse MERKEZ, bilgilendirilmesini istiyorum. Ben yıllarca Çelebi de operasyon yapmış sonra da uçuculuğa geçmiş ve kabin amiri olarak devam etmiş bir tecrübeli olarak, ilk kez böyle bir saçmalıklar ordusuyla karşılaştım.Bizim zamanımızda bir an evvel yolcuyu memnun şekilde uçağa göndermekti çabamız, ama sizin personel biz gitmeyelim diyeellerinden geleni yaptılar.Tam 6 saat alanda bekledik.Çünkü ancak 13:10 a yer bulabildik.Ve özellikle dikkat ettik ki 13;00 de boarding aldılar ve kapattılar..Sonuç olarak bize korkunç bir sinir bozukluğu , 650tlekstra bilet ücreti ve 250 tl lik otel transfer ücretimize malolan bu terbiyesizliğin karşılığında ihtar görmelerini , maddi kaybımızın da karşılanmasını istiyorum ve bunun peşini bırakmayacağım. Kimse enayi değil ben saatinde orada olmak zorundaysam yolcu olarak personel de işini n en iyisini yapmak zorunda.Nöbetini devredip gitmenin derdinde olmamalılar , yolcuyu bırakmak pahasına, üstelik uçakların full olduğunu bilmelerine rağmen..Bu mağduriyetimize sebepo olan terbiyesizliğin karşışlığında kesinlikle en azından maddi kaybımıon teminini bekliyorum.. Saygılarımla..

  8. turgut diyor ki:

    slm ben turgut turk hava yollari benim gozumde cok buyuk ve degerli idi taki ne zaman washington dc de arkadasimi gondermek icin hava alanina gittim ve orda baktim yardim istedim bazi sorunlar oldu ceking yaparken birtane ispanyol biri geldi siyah tenli kisa boylu ismi jose veya ( hoze )thy calisiyormus cok simarik ve ukala idi bide sanki turk hava yollari onun gibbi hissettim benim buranin muduru diyor 20 mili yaslarinda yazik yaff sadece kim veya kimleri aldiginiza dikkaet edin lutfen tskler?

  9. Gizem diyor ki:

    merhaba ben türk hava yollarının sitesinden geçtiğimiz günlerde babamın kredi kartıyla seyahat sigortasını yaptırdım bankamız sitenin güvenli olmadığını söyledi ve kartımızı iptal etti sitenin daha güvenli olmasını isteriz şimdiden teşekkürler

  10. Neşe KARAMAN İNKAYA diyor ki:

    İyi günler sayın yetkililer, ben devlet memuruyum, Biz 4 kişi 02/08/2013 tarihinde Kars’tan İzmir’e yolculuk yaptık bagajımız kayboldu çok magdur edildik,ama maalesef hiç bir şekilde magduriyetimiz giderilmedi. Sizin gibi ciddi bir kurumun böyle duyarsız kalması çok acı bir durum.Lütfen mağduriyetimin giderilmesi için gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

  11. A .akman diyor ki:

    Benim magdur oldumgum konu aynen soyledir THY aldim duseldorf ankara akdarma samsun guzel gecdi donus 4 agustos samsundan sabiha gokcen aktarmali duseldorf olamasi lazimdi ama ben bir gun once turk hava yollari burosuna gittim isim kontrolu yapmak icin bana oradan dedilerki sen sabiha gokcenden ucakdan inecen bagajlarini alacan oradn ataturk hava alanina gidecen dediler bunu ban daha once soylemediler benim bilet aldigim araci firma hollandadki bilet burosu bileti bana onlar verdiler ben sabiha gokcen den bagajalarimi aldim ben 4 kisiydim alti parca bagajlarim var onlari oradan alip minibus tuttum ataturk hava limanina ulastim tabiki ben oraya ucret karsiliginda gittim 300 lira verdim bir sekilde geldim hollandaya ve biletleri aldigim kisiye gittim ban verdigi cevap aynen su senin sucun ben neden bakmamisimm biletime ban o zaman dedimisdiki gidis ankara aktarmali donus sabiha gokcen duseldorf demisdi simdide benim sucummmus ben anlamam cunku butun hava alanlarim isimleri bilette kisatilmis olarak yazilir ben onlardan anlamam bana sozlu olarak soylemesi gerekiyordu benim sabiha gokcenden ataturk hava limanina verdigim 300 TL kim odeyecek bileti aldigim kisi ben vermem diyor kim karsilalayacak saygilar

  12. figen saygıner diyor ki:

    YAZIKLAR OLSUN THY.! YILLARDIR İÇ VE DIŞ HATLARINIZDA SEYAHAT EDİYORUM..HER DEFASINDA VALİZLERİMDE TAHRİBATLAR OLUŞTU.. DAYANAMADIM ŞİKAYETTE BULUNDUM ARTIK.. AMA MAALESEF ”BÜYÜK HASAR SAYILMAZ” DEYİP OLAYI KAPATTILAR.. DAHA NE OLMASINI BEKLİYORDUNUZ.? PEŞİNİZİ BIRAKMAYACAĞIM.. VE BİR KEZ DAHA SÖYLÜYORUM THY ŞİRKETİNE YAZIKLAR OLSUN..!

  13. leman akgün diyor ki:

    Türk hava yolları türkiyenin gurur tablosu olabilir ama bazı noktalarda özeleştiri yapması gerekiyor. Belki çok kaliteli bir firmadır ama bazan bir çalışan yüzünden çok büyük sorunlar olabiliyor. Yani buradan Türk Hava Yolları’nın çalışanlarına dikkat etmesini söylüyorum. Başka da bir şey demiyorum.

  14. Suat çelebiler diyor ki:

    Merhaba
    Ben hayatım boyunca ilk kez bir şirket şikayet ediyorum
    Ben 1 yılda yaklaşık 10bin ile 15bin tl uçak bilet alıyorum
    THY
    Gerçekten çok kötu bir yolculuk yaptım
    10/10/2013 istanbul hong kong tk0070 koltuk numarim
    12K ekran kulaklık arizali ne film izledim
    Hiç bir şey yapmadım 11 saat boyunca
    Tam anlamıyla berbat bir yolculuktu
    Sadece verdigim koltuk parasını Helal etmiyorum
    Teknisyen çalışan insanlar
    Saygılar
    AllahTHY korusun
    Suat Celebıler
    0535 791 0045

  15. Lemara Selendili diyor ki:

    Türk Hava Yolları
    THY Bavulumu Parçaladılar ve Tazminat odemecekmiz dediler
    2010da Izmire uçarken bavulumu kayb ettiler 3 gün Kongrede eşyasız oturdum (Lemara Okaz), defalarca aradım, sonra getirdiler, bavul açık edi, içindeki şeylerim lekeli, hal olunur dediler, ama…hala bekliyorum…Dün yine oğradım…Istanbuldan geldim, bavulumu aldım, bavulumu parçaladılar, hemen THYrına baş vurdum, geldiler, foto cektiler, bavulu belki değiştiririz dediler, ama tazminat beklemeniz, olmaz dediler, ne afu sordular, ne taksi çağırmak…parçalanmış bavulla baş başa kaldım…28 kilo bavul bozuk olsa yerinden kıbırdatamazsın ki…..THYdan cevab bekliyorum (Lemara Selendili, Ukrayna, KIRIM)

  16. cevahir orak diyor ki:

    01.10.13 tarihinde frankfur istanbul seferindeki TK 1594 sayili
    Ucakta koltuk numaram 28 B ilk kemerlerinizi takin ikazinda kemerimi
    Taktigimda bozuk oldugunu fark etdim ve hemen gorevliye bildirdim
    Bozuk olduguna rapor tutdu ardirdan govenliginiz icin yerinizi
    Deyistirmemiz gerekli dedi ve her seferinde korkuyorum
    Lutfen yardimci olun dedigim halde yardim etmediler ,
    3 saatlik yolculukta kemersiz bir halde ucmak ne demek kelimelerle tarif
    edemem o korkularimi telafi etmenizi rica ediyorum yetkililere duyrulur saygilarimla.

  17. onur KORKMAZ diyor ki:

    benim abim kıprisa gidecek asker ve samsun dan uçakla isbambula gecti ve ordan kipris ucakgina bindi ve kiprisa indirinde cantasi yoktu cantanin istabulda kaldi ve askeriyede ABİM CANTASİNİ BEKLİYOR HC BİR GÖREVLİDE YARDİMCİ OLMUYOR bu cantayi askeriye gitmesini istiyorum

  18. Değerli misafirler. Türk Hava Yolları ülkemizin dünyadaki en büyük markalarından bir tanesidir. Türkiye’nin ekonomisine büyük katkı sağlayan THY ile ilgili yaşadığınız sorunları bu başlık altında uygun bir üslub ile dile getirebilirsiniz. Yapacağınız yorumlar diğer insanların firma hakkında fikir sahibi olmasını sağlayacaktır. İyi günler dileriz.

    • yuksel diyor ki:

      belliki abicim ya sen thy de gorevlisin ya da orada hisselerin var ya da toy sun, bu sitede anlatilanlar iftira degil insanlarin canini yakacaksin sonra da uslup diyeceksin,ben sence overbook deninen bir uygulama var ve bu sayede thy cok insanlara kazik atti ve benim tekrar avrupaya gelebilmem icin frankfurt a tekrar bilet aldim tabiki pegasus den aldim bana 1600 ERO YA MAL OLDU YANI THY KAZIGI ATSIN BIZ USLUBUMUZA MI DIKKAT EDELIM ???

  19. Musa. Arslan diyor ki:

    Saygi ve sevgilerimle. Tüm türk Hava yollari calisanlari ben musa arslan
    Almanya (Tuttlingen) Ben 18/12/2013 tarihinde stutgart tan kayseriye Saat
    14.45 ucagindan gidis gelis ucak bileti Aldim ama Bagaj verirken bir Problem yasadim
    Bunu sizinle paylasmak istedim benim bir rahatsisligim oldugundan
    Dolayi belfitigim war o yuzden ben bagajim tam 35 Kilo geldi yani
    5 Kilo fazla idi ama El bagajim yoktu 2 Parsa bagajdi
    Ben yillardir thyollriyla ucuyorum bügüne kadar cok memmundum
    Kayseri özel sirketler direkt uctugu Halde ben Milli havayolumumzu
    Tercih ediyordum ve bütün camilerde derneklerde toplantilarda
    Hep. Sizin kalidenizi dile getiriyordum ama ben Hayel kirikligina ugradim
    Benden tam 35€ Bagaj ücreti Talep ettiler ve aldilar Bücher sizce
    Dogrumu özel sirketler ne kopardik o kar hesabini yapiyor
    Ama sizlerde böyle yaparsaniz özel sirketlerden bir farkiniz Kalmaz ben Zaten
    Maddi drumum cok iyi Degil bu 35€ yu Sahsen helal edmiyorum
    Cünkü cok zoruma gitdi ben heryerde sizin reklaminizi ediyordum
    Zarten 18/12/2013 Saat 20.55 ucaginizda. Istanbul /kayseri seferinizde tam
    22.55 de havalandi
    Bana nasil yardimci olabilirsiniz
    Saygi ve sevgilerimle

    Musa arslan

  20. Zeynep guruşçu diyor ki:

    25.09.2013 tarihinde 24.01.2014 İzmir-Ankara ve Ankara-Gaziantep biletlerini aldım.24.01.2014 tarihinde Adnan Menderes Havalimanına gittiğimde ANKARA uçağının gecikmeli olduğu ve bu yüzden Ankara bağlantılı Gaziantep uçuşuna yetişemeyeceğim bildirildi.Zorlama talebim üzerine İstanbul aktarmalı uçuşla 25.01.2015 saat 03.00 da sıkıntılı ve çok yorucu uçuşla gaziantepe ulaşabildim.Aynı tarihte benimle aynı durumda olan yolcular vardı.

  21. Zeynep guruşçu diyor ki:

    Dünya markası olarak reklam yapan şirketinizin bir önceki yorumda göndermiş olduğum sıkıntılarla müşterilerini zor durumda bırakmaları anlaşılır bir urum değildir.Bir daha ki uçuşlarda şirketinizi şeçme konusunda tereddütlerimin olduğunu bildirir bu gibi sıkıntıların bir daha yaşanmamasını dilerim.

  22. FATOŞ YEDİYILDIZ diyor ki:

    ÇOK RAHAT KONFORLU VE ONDAN DAHA KALITELİ BİR BİR HAVA YOLLU OLDUGUNU DÜŞÜNÜRKEN BENİ NE KADAR YANILDIGIMI BİR KEZ DAHA ANLADIM BÖYLE REZALET BÖYLE İNSANLARI MADUR EDEN BAŞK BİR HAVA YOLU YOK….24-01/2014-25/01/2014 İSTANBUL BİLETİ KESTİMM GİDERKEN BİR SORUN OLMADI AMA DÖNÜŞTE BİZİ MADUR ETTİLER SAAT 23:30 OLAN OLAN UÇAGA UCUŞ KARTLARINI SAAT 21:00 KAPATMIŞ OLDUKLARINI VE BİR SONRAKİ GÜNE BİLET ALMAMI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER BİZE YARDIMI OLMAYIZ DEMEDİLER YARDIMI OLMAK İSTEMİYORUZ DEDİK NORMALDE HAVAALANINA 2:30 SAAT ÖNCEDEN GİDİLMESİ GEREKTİĞİN BİLİYORUM AMA BİZE YAPILAN YORUM 2:30 SAAT ÖNCESİNDEN İŞLEMLERİMİZ BİTİRMİŞ OLMALIYMIŞIZ,BİZ SAATLERCE SIRADA BEKLEDİK AMA HANGİ ÜLKEYE GİDİLECEKSE GİDİLSİN AYNI YERDE İŞLEM YAPILDIGI İÇİN 45DK AYNI YERDE KIPIRDMAMADAN DURDUK HİÇBİR ŞEKİLDE HERHANGİ BİR DUYURU YADA ÖNCELİK HAKKI VERMEDİLER BİZE TEK SÖYLENİNLE DAHA ÜÇAĞIN KALKMASINA 2 SAAT VARKEN İŞLEM YAPILMAZ İŞLEM YAPMADILAR BİZ SONRAKİ GÜNE YENİDEN BİLET KESTİK BÖYLE SAÇMA BÖYLE İNSANLARI MADUR ETME SAÇMALIĞI BEN İLK DEFA YAŞIYORUMM THY KİMSEYE ÖNERMİYORUM KONFORLU OLABİLİR AMA BİZLERE DAVRANIŞLARI ÇOK ÖZÜRDİLERİ AMA CANSIZ BİZ EŞYAYA BİLE YAPILMAYACAK MUAMELE YAPIYORLAR NE SORULAN SORULARA CEVAP VERİYORLAR NEDE YAPILACAK İŞLEMLE İLGİLİ BİLGİVERİYORLA KAFALARINI KALDIRIP YÜZÜMÜZE BİLE BAKMADILA SON OLARAK DA YARDIMCI OLMAK İSTEMİYORUZ DEDİLER O GÜN TEK MADUR OLAN KİŞİ BİZ DEĞİLDİK BİZİN GİBİ ÇOK VATANDAŞ VARDI.TEK KELİMEYLE TEZALERRRRRR BİR HAVAYOLU THY

  23. şenol karaca diyor ki:

    Kayıp / Hasarlı Bagaj
    Şenol K. | 2014-02-24 14:05:23

    10/02/2014 umre dönüşü sabiha gökçen havalimanında teslim alamadıgım 2 bidon zem zem sularımız thy yolları persenol lerı taraıfından kelıme oyunları ıle oyalanarak 24/02/2014 tarihi ile hala elımıze geçmıs deyıldır yalan yanlıs bılgıler ıle gun gecırıyorlardır thy yolları gıbı seckın fırmayı tercıh ettıgımden pışmanlık duyuyorum ıkıncı sınıf hava yolunu tercıh etseydım bunlar olmayacak bole sorunlarla karsılasmayacak ıdık thy yollarını esefle kınıyorum ılgısız tutarsız tavrını depolarınzda saklayacagınıza ınsanların sularını teslım edın magduriyetimizi giderin gelelı ıkı hafta oldu misafirlerimize mahcup olduk ayıptır.

  24. serdal diyor ki:

    Ben sikagoda yasiyorum ve her zaman sikago Istanbul ve oradan tabzona seyahat ediyordum ayni sekilde geri donus yapiyordum yani sikago ucaginin kalkis Ve inis noktasi fakat bu sefer bilet almaya ugrasirken cok fazla sikintilarla karsilasdim peki nedir bunlar sikago ucagim 16:45 de istanbula iniyor ve oradan trabzona gidebilmem icin gece 12 de kalkicak ucagi beklemem gerekiyormus yani en az 7 saat cile bulbulum cile yurumeye kalksam yolun yarisina varirim yani corum civarlarina ulasirim ordan birazda taze leblebi yola devam bende 7 saat beklemicem siz bekleyin lutfen biraz insaf neyse bitmedi geri donus ucusum Trabzon Istanbul ataturk oradan sikago idi gecmisde simdi ise Trabzon sabiha gokcen oradanda thy ataturk havalimanina servisleri olmagini yolun 2 3 saat surebilecegini bagajlarin tamamen yolcunun sorumlulugu altinda oldugunu yani ez cumle ne haliniz varsa gorun diyorlar ve saat 13.00 da ataturk havalimanindan kalkacak olan sikago ucagina yetismek icin 3 4 saatimiz var bebegimizle beraber surunmeye devam fakat umursuyan yok sunuda soyleyeyim bilet sikagodan trabzona 1100$ civarinda ben bunu vermeye raziyim fakat yazdiklarimdan dolayi ne mumkun bende direk sadece biletimi Istanbul alicam fiyati ise 800$ kusurlerde yani iki kisi en az 500 600$dolar gidis DOnus toplam fark bende otobus biletine 300 lira VERIRIM sen sag ben selamet kaybeden kim acba eger ben thy de yetkili olsam Sabah ilk isim bu tur sorunlari cozmek icin ugras vermek olurdu cunku biz INSANIZ……

  25. ibrahim mutlu diyor ki:

    11/03/2014 Tarihinde İstanbul Trabzon uçağıyla dönüyordum. (atatürk havalimaı) saat 00-35 uçağı. Uçakta kalkmasını beklerken normal süreden yarım saat geçince hostese neden beklediğimizi sordum. Oda bana gelecek 7 kişinin olduğunu onları beklediğimizi söyledi. Bende ona gelenler özel kişilermi sordum hayır sadece normal yolcu olduğunu söyledi. Sonra normal süreden biraz daha geçtikten sonra Thy ye ait uçuş ekibi girdiğini gördüm. Yani 150 kişiyi aptalca tam 45 dakika fazladan beklettiler. Çok vahim olan şey ise beklediğimiz kişilerin sizin çalışanlarınızın olduğunu görmemdi. Biz yarım saat önce gelsek bile kapılar kapandı sizi içeri alamayız deyip biletimin yandığını bilirim. Ama sizler bizden daha fazla dikkat etmeniz gerekirken gelenlerin güle oynaya gelip koltuklara oturması hiç ama hiç hoş bir hareket değildi helede hostesin bana normal kişiler gelecek deyip yalan konuşması hiç hoş değildir. Yıllarca uçaklarla uçuyorum ama sadece içlerinde sizin birazdaha düzgün olduğunuz kanaatim son uçuşta yaşamış olduğum olayla taamen ortadan kalkmıştır. Normal kişilerin kullanmış haklarının üzerinde size ait çalışanların ayrıcalıklı olup 150 kişiyi bekletmelerini kınıyorum. Bu konuyla ilgili sizden cevap rica ediyorum.

  26. ramazan celık diyor ki:

    iyi günler..
    THY güleryüz, şefaflık, samiyetine , güvenim kalmamıştır.
    Ankaradaki öğrencilik hayatımda (BILKENT UNIVERSITY) hep memleketim olan Diyarbakıara gidiş gelişlerinde THY seçtim.Çünkü THY yolarına samimiyetine güvenim vardı .. Suan memlekimde ikamet etmekteyim oysaki buradadi yani Diyarbakırdaki idari müd çalışan Mehmet KORKUTATAN isimli persolenin tavır tutumu, müşteri olan ilişksinin, tarafınızdan izlenmesini, gereken idari işlemlerin yapılmasını , sonrasından bana hak vereceğinizi inanıyorum , bu dilekçe başvurumun yerine getirilmesini arz ediyorum

  27. serap yılmaz diyor ki:

    30-06-2014.(Bugün)Ankara- Chicago biletimizi 2 ay önce aldık,oğlum 3 yıldır babasını görmedi ve babası işsiz olduğu için bilet alamıycağını söyledi,ekonomimi zorlayarak bu bileti 2450tl ödeyerek aldım.
    istanbul aktarmalı gidişin Ankara-İstanbul kalkışı 10 ve 11 de vardı, ben rezervasyonu saat 11 e yaptım. oğlum risk oluşmasın diye saat 10 a alalım dedi, satın alırken Ankara-İstanbul uçuşunu 10 olarak aldım. dün akşam oğlum Check-in yaptırdı ve iniş saatini ankara kalkışı olarak görmüş. biz saat 9.50 de hava alanına gittik, bagaj sırasına girdik, bize sıra geldiğinde listede adınız yok dendi, bilet numarasından baktık uçağı kaçırmışız. bende 11 uçağına bilet alalım dedim, hava alanındaki bilet satış gişesine yönlendirdiler.
    aceleyle oraya gittik, Chicagoya gitmek için 10 uçağını kaçırdığımızı acil 11 uçağına bilet alamak için yardımcı olmalarını rica ettim. şu anda ekranda işlem yaptığını ve bitene kadar bana yardımcı olamıycağını söyledi. yan gişedeki temsilci yerinde yoktu, bir süre bekledik sonra geldi, durumun aciliyetini bildirdim henüz bagajlar alınıyorken 11 uçağına yeni bir bilet alamam gerektiğini söyledim…..
    11 uçağının ist. chicago uçağına yetişemiyceğini bu sebepten yarınki uçakla gidebileceğimizi söyledi. bende mümkü olduğunu bilet satın alırken 11 uçağınında var olduğunu söyledim.. bakamam gerek diyerek oldukça sakin bir biçimde sisteme girdi uyumuna baktı ve kaşlarını kaldırıp, üzgünüm uyumlu değil dedi. oldukça yüklü bir ceza ödeyerek yarın gidebileceğimizi tekraraladı… tekrar rica ettim birilerini arayın ben eminim bu uçakla yetişsede yetişmesede siz oğlumu sadece bu uçağa bindirin diye, ısrarla mümkün olmadığını söyledi, peki cezayı ödiyeyim ama lütfen bu uçağa yetiştirin daha 40 dk var dedim.. o sırada ist. yolcularının 104 nolu kapıya gitmeleri anonsu yapıldı. bir yeri aradı ve bize bagajınız varmı diye sordu, var dedim ama sorun olacaksa bagajını bıraksın sadece sırt çantasıyla uçağa binsin yeter dedim. karşı tarafa iletmedi, telefonu kapattı ve bize nekadar para ödersek yarın gidebileceğimizi söylemek için sistemden hesap yapmaya başladı…. saat 10.30 olmuştu, 30 dk sonra uçak kalkacak… lütfen dedim bagaj kalsın uçağa binme şansı var. lütfen….. bize alternatifler sunmaya başladı Amerikada başka bir şehre daha sık uçak varmış, kendi koşullarımızla ordan chicagoya bilet bulabilirsek? oraya gidip chicagoya geçiş yapabilirmişiz……….artık check-in yapamazmış……… oğlumun bu uçağa binişi artık mümkün değilmiş. ilk anda bize bilet kesseydi 11 uçağına binmemiz mümkündü, neden ? neden yardımcı olmadılar? ben bu bilet için çok emek verdim ve 3 yıl sonra bunu başardım derken, siz mümkün olmasına rağmen biletimi elimden aldınız. neden? hava alanından çıktıktan sonra sizi aradım şikayet kaydı aldınız ve nezaman sonuçlanacağını kimse bilmiyor. bu hafta oğlumun orda olması gerekiyor, 3 yıldan sonra babası onunla bir plan yapmayı kabul etti, lütfen bana geri dönün.. Lütfen olumlu geri dönün, ben çok yoruldum,………..

  28. Deniz Bora Küçük diyor ki:

    Gurupla 19 Kişi Berlin-İstanbul İstanbul-Samsun Seferinde Berlinden Verip Samsundan Bagajlarımızı Almamız Gerekirken İstanbuldan Samsuna Giden Uçağa Bagajlarımızı Yetiştiremeyip Bizi 5 Saat Diğer Uçak Gelecek Diye Beklettiler Ardından Gelen Uçakta Valizlerimiz Geldi Fakat Gelen Valizlerin Yarısı Ya Kırık Ya Açılmış Yada İçinden Bir Şeyler Alınmış Halde Geldi.

  29. recep yorulmaz diyor ki:

    Benden aldığınız fazla paradan dolayı huzuru mahşerde sizden hesabını soracam ey yetkililer

  30. CANSU BOYVAT diyor ki:

    Sizin kadar rezil bir firma yok. Tamam, büyüksünüz ama çözümcü kesinlikle değilsiniz. Ben bir otelciyim. Müşterimizin türkiyeye ilk gelişinde valizlerini hem kaybedip onu mağdur bırakıyorsunuz ; hem de 48 saatten fazla süre geçmesine rağmen valizleri otele yollamıyorsunuz. Müşteri tüBu kadar iş bilmez ve rezilsiniz. Teşekkürler.

  31. SALİHA KAMÇI diyor ki:

    SİZİN KADAR REZİL BİR FİRMA GÖRMEDİM.7 AD.BİLET ALDIM GİDİŞ DÖNÜŞ UÇUŞU HAVA ŞARTLARI YÜZÜNDEN İPTAL ETTİNİZ PARAYI KARTIMA YATIRMADIĞIZ GİBİ BİRDE BENİ 4 GÜNDER TLF OYALIYORSUNUZ YEŞİLKÖY HAVA ALANINA GİTTİ BU İŞLEMLERLE İLGİLENEN YETKİLİ ORDA BULUNMUYORMUŞ ÇOK KOMİKSİNİZ.4 BİN LİRAYI HESABIMA EN KISA SÜREDE YATIRMAZSANIZ THY DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYORUM.BİLGİNİZE

  32. MESUT PETEK diyor ki:

    4, kez üst üste avrupanın en iyi hava yolu seçilen thy… !!!5 ağustos samsun dalaman 11 ağustos dalaman samsun uçuşlarım
    tam bir skandal.. kimlik ibraz etmeme rağmen çocuğuma bebek bileti düzenlenmiş ve uçuştan 10 dk önce iptal edilip çocuk bileti düzenlendi 600 tl verilerek bebek biletlerini iptal etmeyip parasını geri iade etmek istemediler ve beni bebek biletiyle uçurdular daha nelerrrrr nelerrr….

  33. SALİHA KAMÇI diyor ki:

    THY BU MAİLLERİ CİDDİYE ALMADIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM OKUYON Bİ TEK YETKİLİ VARMI O BİLE ŞÜPHELİ 08.08.14 İÇİN ALDIĞIN 7 AD. BİLETİN 4 TANESİNİ SONUNDA TAKSİMDEKİ SATIŞ OFİSİNDEN İADESİNİ ALDIM FAKAT DİĞER 3 AD.İÇİN MODA TRİZM THY ÇÖZÜME ULAŞIN THY ACENTADAN İADENİZİ ALIN DİYOR.LÜTFEN YETKİLİ BİRİLERİ BANA ULAŞSIN YADA MODA TURİZMLE GÖRÜŞME SAGLASIN.MAİL AD BİLGİ FORMUNDA VAR.

  34. halil ozdemir diyor ki:

    ben rusya ufadan bilet aldım gıdıs ve donus olarak aldıgım bıleti 3 saat sonra iptal ettiler gerekce zamlanmıs bena sattıgı bileti nasıl sız gerı zamlı tarıfeden bana geri satmaya kalksılıyor mahkemeye verecegim bu sorunun duzlemdigi taktırde

  35. Natalia Rotaru diyor ki:

    İyi gunler ben ist medipol universitesinde ogrenciyim
    memleketim moldova kisineve gitmek icin 22.08 2014 saat 07.40a
    bilet aldim ve sabah 05,40 da havaalanina geldim.. cekin islemini yaptirmak icin siraya girdim ve biletimi aldim.. ama bana verdikleri biletin ucus saati 06,40 ben farkedip duzeltmelerini istetim
    fakat hicbir duzeltme yapmadilar ayrica bileti degistirmek icin 170 euro para istediler..bana zamaninda gelmedigim icin ucagi kacirdigimi soyluyorlar..ya kardesim benim ucagim 07.40 birde bize salak muamelesi yapiyor ordaki yetkili kisi..bu konuda ne yapabilirim malesef tekrar bilet almak zorunda kaldim ve bu parayi kendilerinden talep ediyorum biletlerin hepsi elimde.. sizden bir cevap bekliyorum

  36. Oktay Yildiz diyor ki:

    Sayın thy ları yöneticileri 08.08.2014 te Zürich ten istanbul aktarmali ankaraya uçuş yaptim hava şartları nedeniyle 4-5 Saat rötar yapti uçak, 16:00 da ankara da olmam gerekirken 00:30 da Ankara da oldum buna sitem etsemde şikayet etmiyorum.

    Amma lakin dönüşte 23.08.2014 Ankara’dan İstanbul aktarmalı Zürih e uçtum işte orada benim işlemimi yapan Arzu hanım çok ukala saygısızlık etti bana konu tek bir bavulum vardı bagaj verirken 31 kilo geldi el bagajım falan yoktu bana dediki yükünüz fazla bavulu açıp bir kilo sunu çıkarın bende dedim ya benim el bagajım yok bütün yüküm bu ben bir kiloyu nere çıkarayım normalde benim yük hakkım 30 kg bagaj + 8 kg el bagajı toplam 38 kg yük hakkım var ama benim bütün yüküm 31 kg idare edin lütfen dedim hayır ya çıkar yada yük parası öde bende kabul etmedim benim işlemimi yapmadı git kime yaptırırsan yaptır bende diğer bayana yaptırdım ama tartışmamız ta polis Karakolu’nda bitti, hani müşteri hakları ? hani müşteriye saygı? çok ukala bir bayan dı, karakoldan çıktım uçağa gittim yine uçak bir saat gecikmeli uçtu İstanbul da sıkıntı yaşadım ama benim bunlara şikayetim yok sadece siz yetkililerden ricam personelinizden böyle Arzu hanım gibi çürük elmaları seçmeniz yada gereğini yapmanız bu konuda sizden cevap bekliyorum alacağım cevap müşteri lerinize duyarlılığınızı gösterecektir şimdiden ilgi ve alakalarınıza teşekkür ediyorum göreviniz de başarılar diliyorum saygılarımla
    Oktay Yıldız tel : +49 1749298152
    oktay.yildiz@hotmail.de

  37. büsra ünacan diyor ki:

    CK yakn arkadasimin bagaji 3 gndr kayip ve icnde Cook degerli esyalari vardi kendinize marka diosnz AMA Hala dogru dzgn BSy yapamiosnz .. Ben Boyle biseye inanamiorm Adami hayttan sogtuosnz.. Ne yanii gitmielmmi memleketmze..

  38. eyup c. diyor ki:

    Bende thy magduruyum 22.10.2014 / 11:45. Istanbul almanya seferine alinmadik yarim saat kala cikis kapisina geldik ailece vede kapilar kapaliydi oradaki gorevlilere sordum niye kapali diye beyefendi kapilari kapattik yolcu alamiyoruz dediler gec kaldiniz diye cevap verdiler bende dedimki babam kalp hastasi dedimsede yok dediler ben anliyamadim vatanimin milli ucagina almadiklari icin utanc duydum yaziklar olsun dedim size diye hitap ettim neyse oradan bir bayan geldi ben size yardimci olacam dedi ben dedim allah sizden razi olsun meger bizi kandiriyormus haberimiz yokmus biletlerin once cikisini yapalim dedi sonra devam ederiz diye soledi neyse thy ofisine gittik orada dediler 160 avro ceza istediler bizde sevinmistik olsun dedik bizi ucursunlarda onemli degil dedik yok ucamassiniz dediler 1000 avro bilet basina cezanin ustune istediler bizde 4 kisiyiz yani hepimizden 4640 avro istediler bu bir soygun dedim allah sizin belanizi versin dedim bu nebicim sirket diye soylendim ama halen diyorum allah belalarini versin diye bundan sonra kesinlikle bilet almam thy den.benim icin THYollari diye birsey yok artik

  39. Ersoy Özer diyor ki:

    Ben 8.11.2014 tarihinde istanbul atatürk limanindan frankfurt a uctum.6 kisiydik cift yön uctuk.güzel paketlenmis 6 tane kücük hali verdik bagaja almadilar kargoya gönlendirdiler taksiyle kargoya gittik kargo kapaliydi tekrar surier servisine gittim rica ettim hakarete ugradim ama kabul ettiler ilk memura tekrar gönderdiler oda hakaret kelimeler söyledi paketleri aldi.oadan konteneye koymami söyledi ama paketimin biri gelmedi.sikayetim sudur calisanlar müsterilerle iyi konusmuyorlar fazla bilgileri yok yanlis yerlere gönderiyolar

  40. kamil aksoy diyor ki:

    12.11.2014 tarihinde saat 1420 istanbul-Köln seferini yapan TK163 nolu ucakta benim hanim ucmaktaydi, iki bayanlardi yanlarina bir erkek oturtulmus benim hanim itiraz edince kabin görevlileri sizi aksam ucuralim demisler. Benim hanim yüksek Tansiyon hastasi bu sekil ucmayi kesinlikle kabul etmez.Sizin görevlileriniz bu durumu neden dikkate almiyorlar? bir Bayanin yabanci bir erkekle yanyana oturma mecburiyeti varmi? ucaklarin koltuklari malum.bu sikayetime bir cevap verilirse svinirim.

    Bizim Milli gururumuz Türk Hava Yollarinin bu hususlarda cok daha titiz davranacagini ümit edrdim.

    Saygilarimla
    Kamil Aksoy

Türk Hava Yolları Şikayet Hattı [THY Şikayetleri] Yorumları

Yandex.Metrica