Nike Bayan Spor Ayakkabı Modelleri 2014
Osman Akbaş
2 dakika okuma süresi

Nike Bayan Spor Ayakkabı Modelleri 2014 – Adını Yunan mitolojisindeki zafer tanrıçasından alan ünlü spor ayakkabı, spor giyim ve spor aksesuar tasarımcısı Nike, dünya çapında hizmet gösteren sektördeki lider firmalardan biridir. Amerika Birleşik Devletleri merkezli olan Nike, Stanford Üniversitesi’nde MBA yapan Phil Knight tarafından 1972 yılında kuruldu. “Just do it!” sloganıyla yolunda emin adımlarla ilerleyen Nike, Türkiye, Brezilya, Portekiz, Hollanda gibi pek çok ülkenin milli takımlarının formalarını da üretmiştir. Bireyselliği ve aktifliği baz alarak hazırladığı geniş koleksiyonuyla sporcular ve sporseverlerin yanında, günlük yaşamında rahat ve özgür olmak isteyen herkesi kendine çekmeyi başarmıştır.

Canlı renkleri ile dinamizmi çağrıştıran Nike, 2014 yılında piyasaya sürdüğü bayan spor ayakkabılarında pembe, mavi, siyah ve beyazdan sıkça faydalanmış. Ayak sağlığı için özel olarak geliştirdiği ortopedik taban teknolojisiyle firma, çeşitli ayak rahatsızlıklarının önüne geçmeyi amaçlıyor. Ayrıca terletmeyen ve “ayaklara nefes aldıran” özel üretim malzemeleriyle Nike bayan spor ayakkabıları en üst düzeyde konfor sağlamayı hedefliyor.

Nike Bayan Spor Ayakkabı Modelleri
Nike Bayan Spor Ayakkabı Modelleri

Ürettiği rengarenk koşu ve antreman ayakkabıları, tenis ayakkabıları ve günlük ayakkabıların yanında, Wmns Steady IX, Wmns Steady Court VII, Wmns Capri gibi sade modelleri mevcut. Fuşya ve siyah renklerinin hakim olduğu Free Adventage Msh Caf ile turuncu ve fuşya renklerinin göze çarptığı W Free Adventage Msh Caf diğer iki seçenek. Koşu yapmayı bir tutkuya dönüştüren Air pegasus modeli de en çok tercih edilen nike bayan spor ayakkabı modellerden biri. Bunların yanında birbirinden farklı renk ve özelliklerde olan Free 5.0, Elite Textile, Wmns EliteTape, Wmns Zoom Vapor Tour 9, Dual Fusion Run gibi modelleri mevcut. Rahatlığın ve özgürlüğün keyfini çıkarmak için siz de içinden kendinize uygun olan birini bulabileceğiniz Nike bayan spor ayakkabılardan en az bir çift edinmelisiniz.

Yenilikçi ve modern ürünleriyle devamlı daha iyisini üretmeyi ve piyasaya ilk sunan olmayı kendine görev edinen Nike, değişen istekleri ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek bu görevini başarıyla yerine getiriyor. Siz de bu ayrıcalıklar dünyasına en kısa zamanda adımınızı atın ve Nike’ı takip etmeye devam edin.