AlkaDays Zayıflama Kullanıcı Yorumları

646 yanıt

  1. derya
    07 Mart 2015

    Bende bugun aldim hic olmazdi ama tansiyonum dustu ondanmidir acaba yarin yine deneyecegim

    • cansu melisa
      13 Mayıs 2015

      Ben bugun 5 gündür kullanıyorum bakalım

  2. kendine_özgü
    08 Mart 2015

    Gulsen bende almayi dusunuyorum da urunun yaninda uygulamamiz gereken bi diyet oluyor mu arkadaslar bi spor cd si ve diyetden bahsetmisler de

    • ali fuat çetinkaya
      29 Mart 2015

      sakın inanmayın 2 şişe bitirdim 2kg aldım kesinlikle yalan verdiğim parayıda helal etmiyorum zayıflamak istiyorsan kes ekmeği 1 haftada sonucu görmeye başlarsınız alkaliyi almayınnnnnnn

      • melek
        11 Nisan 2015

        Ben hiç ekmek yemiyorum hatta gün içersinde hiç acikmiyorum zorla 1 öğün yemek yiyorum ama maalesef hala 80 kg olarak hayatıma devam ediyorum. .. aslında insan sık sık yedikten zayıflar

  3. leyla
    10 Mart 2015

    Arkadaslar säkin inanmayin bir haftada 3kg aldim telefon aciyorum yuzume kapatyrlar Allah belalarini versin internetteki tvdeki hersey yalan säkin inanmayin

  4. nurten
    11 Mart 2015

    Bende bir arkadasimla aldim 2 ay kullandim ve gram vermedik bosuna paranizi bu rezil üçkagatcilara kaptirmayin

  5. ahmet burak topcu
    12 Mart 2015

    Acı cehre deneyin ayda 8 kilo garanti 110kg 85kg düstüm

    • evrim
      04 Mayıs 2015

      mrblaR nerden bulabilirim acı cehre yi yardımcı olursanız sevinirim cvp bekliyorum szden evrim7239@gmail.com

  6. emine
    12 Mart 2015

    mideniz yara olur kullanmayin 9aydir kendime gelemedim midemde yaralar var alkali diyete inanmayin Allah hapimize akil vermis ben cektim siz cekmeyin

  7. nuran
    13 Mart 2015

    Arkadaslar bende aldim uc gundur iciyorum bi yan etkisini gormedim tadida kotu degil su yani ama zayiflarmiyim bilmiyorum ama gercekten bunu yazacam size arkadsslar

  8. edip hamarat
    14 Mart 2015

    Saygılar ben yaklaşık şimdi iki ayı rahat geçti zaten ben kastrıt mide koruyuçu alyordum şimdi ise gayet rahatım ve hiç bir ilaç almiyorum sadece günde 5 kere alkadays 200 gm suya 3 damla oygulayıp yemekten önce alyorum fakat bazen 1 saat önce bazende yarım saat önce suyada ben çok içerim. [Fakat kilo üzülerek söylemem gerekirse 1 kilo aldım diye bilirim. ] Evet şimdi gelelim size öneriniz ne olabilir .cevap beklerim saygılar.

  9. Aysegül
    14 Mart 2015

    Bu üründen bende aldım kullandım hiç bir faydasını bende göremedim

  10. linda
    18 Mart 2015

    Sakın sakin sakin almayın bende alkadays orjinalini aldım eczanede 3hafta kullandim zerre kilo vermdim onunla birlikte saat5den sonra yemek yemedim ekmeği kestim bol su isim yinede vermedim ancak alkadaysi kestim 5den sonra yemek yemedim ekmeği kestim bol su içtim 1haftada 2kilo verdim yapmayın almayın yazık günah paranıza verdigim para onlara Dr parası olur inşallah almadan okadar araştırdım kullnici yorumlarini okudum kesinlikle alıyorum dedim aldım iyi hallettim param yazk helal etmiyorum bakın çakma değil orjinalini kullandım eczanede n aldım sakin almayin insanları dolandirarak para kopariyorlr herkes coculugun cocugunn rizkindan kesip alıyor benim gibi enayi adayları varsa buyursun alsin

  11. fatma
    19 Mart 2015

    Yeni aldım ben de iki gün kullandım bogazım yanıyo sesim kısıldı moralimde çok kötü almak için ne çekmiştim asıl biz mahkemeye vermeliyiz.bunları.arayıp yardımcı olacaklarını söylediler bide

  12. özdemir
    22 Mart 2015

    Arkadaşlar sakın böyle şeylere inanmayın. Deneyelim ne olacak, ne kaybedeceğiz demeyin. Hepsi yalan. Aldım kullandım.Ama gram fayda yok.

  13. Yaren
    22 Mart 2015

    ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum kahvaltıdan önce bir bardak içiyorum kahvaltıda kesinlikle ekmek yemiyorum haşlanmış patates veya yumurta ile beraber yağsız beyaz peynir,zeytin vs. kahvaltılıklar tüketip en son bir çay kaşığı çilek reçeli yiyorum. Arada bir yeşil elma yiyorum yemeden önce yine su içiyorum. Öğlen suyumu içip salata veya haşlanmış sebze yiyorum 10 dakika ara verip şekersiz çay içiyorum. Sonra saat 4 gibi tekrar suyumu içip istediğim kadar salata ve yağsız ayran içiyorum. 20 dakika sonra elmamı yiyorum yine suyumu da içiyorum tabi. gece yatmadan bir bardak daha içiyorum su. Bu şekilde 6 kilo veerdim 2 haftada işte. Bu formülün amacı suyumuzun bazik özelliğini çoğaltmak olduğundan gün içerisinde asitli herhangi bir şey yememek gerekiyor. Kendini sıkmadan yediklerinizi düzenlerseniz etkili oluyor ben çok memnunum 4 damla damlatıyorum bir su bardağına

  14. rasit
    23 Mart 2015

    Bu tip şeylere o kadar para vermeyin boşuna 1.5 lt suya 2 çay kaşığı bakkallarda satılan karbonattan katın aynı etkiyi alacaksınız öyle haftasında ayında Kilo verdirdigide yok fakat vücuttaki yağlanma sebeb olan asitideyi dengeliyor.Bilinmelidirki oluşan fazla asidin yan etkisiyle vücut savunmaya geçiyor ve değişik bölgelerde yağlanma başlıyor ve kansere kadar ilerleyebiliyor

  15. hulya
    30 Mart 2015

    Bende yeni aldım üç gündür kullanıyorum bayan etkisini görmedim daha

  16. nurten
    31 Mart 2015

    Alka dys hiç biseye yaramiyo bizlere satana kadar saatlerce dil döküyolar satiktan sonra daha aramiyolar 15 bir arayip kaç kilo verdgimiz sorulucakti uzmanlar tarafindan noldu hiç ses cikmiyo sahtekarsiniz verdigim para size kefen parasi olsun insallah

  17. gonul
    06 Nisan 2015

    Biz gecen hafta arkadasim la tartildik o 108 geldi akapuntur tedavisi yapiyoruz o yuz sekiz gelirken ben yuz alti geldim o bu damladan kullandi ben hic bir sey kullanmadim bir hafta sonra gittigimizde o yuz 103 olmustu ben hala yuz alti ben aldim dun bende bu hafta deneyecem nasil olacak

  18. ayse sener
    06 Nisan 2015

    yalan sakın almayın hiç bi faydası yok yalan bunlar ben bi fayda göremadım kılo aldım

  19. Haluk turgut
    07 Nisan 2015

    Arkadaslar ben 6 aydır kullanıyorum tek bir faydasını görmedim verdiğim paralar haram olsun

  20. Haluk turgut
    07 Nisan 2015

    Arkadaslar ben 8 aydır kullanıyorum tek bir faydasını görmedim verdiğim paralar haram olsun

  21. serkan
    07 Nisan 2015

    Arkadaşlar bu tür şeylere neden paranızı kaptırıyorsunuz 3 km koşu veya yürüyüş yapmak karbonhidratı kesmek gerekirken daha da önemlisi ingiliz karbonatıalıp 1 litre suya azcık koyup karıştırsanız alkalı olur zaten ginede siz bilirsiniz

  22. çetin ışık soylu
    07 Nisan 2015

    insanları kandırmaktan başka birşey degil ben iki kutu aldım ama faydası nı görmedim sadece sahtekarlık başka birşey degil

  23. sinem
    09 Nisan 2015

    bildiğin 2 litre suya 1 bucuk çay kaşığı karbonat attığında alkali su oluyo zaten .. 1 tl lik karbonatı size 50 tl e satıyolar ALLAH alanlara akıl versin diyorum .. 70 kilodan 2 ayda hergün 2 saat spor yaparak 49 kiloya düştüm.ayrıca DİYETSİZ.

    • asena
      06 Mayıs 2015

      acaba nasıl verdin o kadar kiloyu 2 saat spor ve karbonatlı su ile mi helal olsun valla :)) bende vermek istiyorum ama işte arıyorum ne yapsam diye tavsıyede bulunur musun ?

  24. metern
    09 Nisan 2015

    kesinlikle işe yaramiyor para tuzagi tavsiye etmiyorum ben daha çok kilo aldım

  25. Emine Demirkıran
    12 Nisan 2015

    Ben 1 aydır kullanıyorum ama gerçekten işe yaradı bu farkın herkez komşularım ailem hepsi farkında çok mutluyum

  26. Emine Demirkıran
    12 Nisan 2015

    Ben 1 aydır kullanıyorum ama gerçekten işe yaradı bu farkın herkez komşularım ailem hepsi farkında çok mutluyum

  27. yabangülü
    13 Nisan 2015

    Bir hafta oldu başlayalı şimdiden 3 kg verdim tatlı krizlerimde gecti sürekli yemek yemek isterdim kendimi suan tok hissediyorum. yalnız suyun tadı metal gibi gelmeye basladı aradım sordum bana vucuddaki toksinler gitmiş artık yağ yakımı başlamıştır dediler 1-2 kilo daha vereyim bırakıcam zaten amacım 48 kg düşmekti az kaldı herkese tavsiye ederim

  28. gamze
    25 Nisan 2015

    Ben bu ürünü çok dugduyum için aldim ikbalgul pinaran duyarak aldim demekki kimseye guvenmemk lazimmış kesinlikle bu ürünü almayin ben aldim 1 aydir kullanoyorum hic bi sonus alamadim orjinalini almama rağmen demekki herseyin orjinali iyi diye bise yok eminim üretici bu yorumlara bakip gülüyodur hakkimi helal etmiyorum bu ureticiye sesleniyorum bu dunyanin o bur tarafida var allah belanizi versinn zehir zıkkım olsun paraam pislikler..

  29. semra
    25 Nisan 2015

    hakkimi helal etmiyorum bu ureticiye sesleniyorum bu dunyanin o bur tarafida var allah belanizi versinn zehir zıkkım olsun paraam pislikler..

  30. karaca ahmet
    30 Nisan 2015

    bende kullanmaya başladım 3 gün oldu işallah faydası olur yoksa butun yayın kuruluşlarında milleti kandırmanın nedemek oldugunu görürler onlar …. yetkililer bunu okuyorsa eger bilsinlerki ben gazteciyim demedi demeyin…siz yormayın arkadaşlar sıkmayın canınızı ben geregi neyse yaparım hele bir kullanalım görelim….

    • hatice
      20 Mayıs 2015

      beyefendi selam.. ürünü kullandınız mı? işe yaradı mı? bizi bilgilendirebilir misiniz rica etsek.. hoşçakalın

  31. Öznur
    05 Mayıs 2015

    Arkadaslar kesinlikle acı Çehre tohumunu kullanın 1 ayda 8 kilo veriyorsunuz ilk başlarda biraz karın ağrısı oluyor daha sonra oda kalmıyor iştahı kesiyor kesinlikle deneyin

  32. cansu
    13 Mayıs 2015

    Ben kulanım cok faydası gördüm süper

  33. cansu melisa
    13 Mayıs 2015

    arkadaşlar ben aldım faydasını görüyorum inşallah da görecek ve size bilgi vereceğim bakalım doğru mu yalan mı elazığ merkezde oturuyorum 5 gündür kullanıyorum bakalım doğru mu yalan mı

    • meryem
      18 Haziran 2015

      merhabalar, bende elazığ merkezde oturuyorum bende bugun kullanmaya basladım siz bir faydasını gördunuz mu? ayrıca ıcınce uykunuz gelıyor mu?

  34. elif
    14 Mayıs 2015

    Bende 3 haftadır kullanıyorum 5 kilo verdim alkali su sadece daha hızlı yakmayı ve yediklerimizi yağa cevirmiyo yani yaninda yenilenmesi gereken şeyler var sadece alkali suyla kilo vermeyi beklemeyin

  35. Selma
    17 Mayıs 2015

    Çok Yalan Arkadaşlar inanmayın 102 kilo ile başladım 113 e çıktım bırakınca daha çok kilo aldım 2,5 ay düzenli kullandım spor ve diyette yapmadım. ama reklamlarda spor ve diyete gerek olmadını söyledikleri için yapmadım yani. KESİNLİKE SAHTE VE YALAN.

  36. ferda
    19 Mayıs 2015

    Aklı olan kullanmasın

  37. sevda
    26 Mayıs 2015

    Sakin inanmayin 1 aydir kullaniyorum hic bir sonuc alamadim diet yapiyodum dieyetime yardimci olmasi icin siparis verdim belki daha hizli kilo veririm diye dusunmustum ama ne yazikki dietimide mahfetti kendi bildiginizden sakin sasmayin yemenize icmenize dikkat ettikten sonra bide oldukca spor yapinca kilodan eser jalmiyo ben guvendim aldim ama sakin baskalari alnasin hic bir faydasi yok insan dolandiricilariymus bunlar

  38. canan
    08 Haziran 2015

    Bende kullanıyorum bir zararın görmedim aksine faydasını gördüm göz çevremdeki yüzümden kırışıklıklar azaldı ayrıca iştahı kesiyor gün boyu şu içmenin sağlıyor bir bardak suyu zorla içiyorum fakat 2 aydır alkadays içtigimden beri
    günde 2 litrede fazla su iciyorum

  39. Lütfen isminizi yazınız..
    08 Haziran 2015

    iki aydır düzenli olarak kullanıyorum zayıflama olmadı .neden acaba

  40. deniz
    07 Temmuz 2015

    Bence yararı oluyor dün başladım kullanmaya hemen motoru çalıştırdı bile yan etkisinide görmedim

  41. deniz
    07 Temmuz 2015

    Kişiden kişiye değişiyor vücuda göre etki yapiyor bence bende yan etkisi olmadi

  42. meri
    09 Temmuz 2015

    Merhaba arkadaslar yorumları okudum ve bende izlenimlerimi yazmak istedim.alkadays ı bir arkadaşım kesfetti ve aldı.kullanmaya başladığında vucudunda domates alerjisi gibi kirmizi pul pul dokuntuler oldu ve kullanmayi birakti baksa bi arkadasa verdi.diger arkadasima hicbir yan etkisi olmadi hatta istahini keserek 10 kiloya yakin bir kilo verdi fakat ondada uyku duzensizligi yapti bir turlu uyuyamiyordu.dediginiz gibi eline damlatti ve eli yandi kizardi.ben de cok kullanmak istedim ama bi turlu kendimi riske atamadim canimdan degerli degil sonuçta.ama sonra farmasiyi bilirsiniz dogal urunleriyle cok meshur bi marka ve bende bunun dis macunlarini temizleyicilerini makyaj malz falan kullaniyodum.bi baktim alkamineyi cikarmis.guvendigim ve arastirdigim bitkisel olduguna inandigim bi marka oldugu icn aldm.oncelikle icindekilere baktim su himalaya tuz cozeltisi ve potasyum var icinde.sonuc okarak 3 4 gun oldu bide sadece sahurda arada ve iftarda ictigim halde simdiden bende fark etmeye basladi bi yan etkisinide gormedim.

  43. Namlı
    27 Temmuz 2015

    Yapılan yorumların %80-85’i çok inandırıcı yorumlar değil…Ben bundan 4 ay önce aldım. ürünü 15 gün kullandım. Yememe ve Sporuma dikkat etmedim. Kilo da haliyle veremedim. Satış sonrası müşteri danışmanları aradı. Sordum; bana zaten o zaman demişti. ilk onbeşgün kilo verdirmez sonrasında verirsiniz.

    15-20 gündür düzenli olarak kullanmaya başladım. Tadı bahsedildiği kadar iğrenç değil külliyen yalan. 3-4 damla damlattığınız zaman tad farkı dahi pek hissedilmiyor. edilse bile azıcık acılık baika bir tat bozukluğu yok. Şu anda diyetle birlikte kullanıyorum. Bol su içiyorum. ve gayet başarılı kilo veriyorum… Ha bu suyla alakalımıdır??? onu bilmiyorum. Ancak ilerde (1 ay sonra falan) suyu kesecem diyete de devam edecem o zaman ne kadar etkili olduğunu göreceğime inanıyorum.
    Ama sallamasyon yorumlar yapmayın lütfen. Nizami kullandıysanız yorum yapın. Adamlar zangır zangır söylüyor. ZAYIFLAMAYA YARDIMCI ÜRÜN… yürüyüş yapma, tatlıya böreğe vur. 7-10 gün kullan ondan sonra vay efendim böyle imiş şöyle imiş… Bol keseden atmayın….

  44. sude yildiz
    02 Mart 2014

    Aldigim ilaci kargodan almayarak ıade ettım bılerek7gun ıcınde gerı almazsanız ödemek zorunda bırakmak ıcın o zaman sızınle sahtekarlık ıcın mahkeme de görüşürüz ondan sağlığı bu kadar ucuz degıl oynamayın insanlarla dolandırmayın yoksa o insanlar bır olup sızınle mahkemede görüşur

  45. şeyma
    21 Temmuz 2014

    problemmi yaşadınız rahatsızmı etti bende alıcaktım ama soru işareti oldu yorumlardan sonra

  46. HAVVA
    22 Ocak 2015

    ben kullandım az kalsın boğazım kökünden sökülecekti acayip bir şekilde yaktı sanki asit içtim ve sesim kısıldı boğazım kıpkırmızı oldu boynum ağırmaya başladı kısacası hasta etti kısabir süre bıraktım tekrar suya 3 damla kullandım gene aynı acıları çektim sonunda çöpe attım iki haftaya ancak iyleştim boş verin

  47. sercan
    26 Ocak 2015

    sude bende senin gibi kargodan almayacağım bi problem cıktı mı? zaten 7 gün almayınca geri gidiyormuş doğru değil mi?

  48. ebru yazgan
    22 Ağustos 2014

    bende şu anda bu ürünü kullanıyorum şu an 3. bardağımı içiyorum sabah saat 7 de başladım kullanmaya gözümü açar açmaz içtim birde saat 11 gibi yani kahvaltı öncesi ve öğle yemeği öncesi sonra arada acıktığımı hissettim içiyorum eve geçtiğimde akşam yemeğinden önce yine içeceğim. ve verilen spor CDsini yaparken açeceğim.bu şekilde 5e tatmlarım hiç yan etkisini görmedim normalde acıkırsam başım dönerdi şu an o yok bende almanı tawsiye eder başarılar dilerim GAZİANTEP

  49. aysegul
    06 Kasım 2014

    merhaba ebru gerçekten yan etkisi yokmu faydalımı acaba bende alıcaktım

  50. ömer şişman
    09 Kasım 2014

    zayıfladın mı onu söyle. mümkün değil zayıflamak, kilo alma da.

  51. ebru
    14 Kasım 2014

    arkadaşlar ben düzenli olarak 1 haftadır kullanıyorum ürün orjinal sorguladım baktım. ama hiçbir zayıflama yok

  52. burak
    19 Ocak 2015

    bnde aldım nerdeyse bır aya yakın oldu ama hıc bır zayıflama goremedım sımdı herbalıfe kullanıyorum o daha ıyı bnden sıze tavsıye ederım urun vıyanadan gelıyor

  53. gulsen
    08 Mart 2015

    abartmasınlar bende kullanıyorum normalde bır bardaga 3 damla dıyo ben 4 dmla damlatıyorum tadı kotu falan degıl 6 gundur kullanıyorum dıyetle uyguluyorum sonuc verıp vermedıgını yarın tartılınca anlayacagım

  54. neclaozun
    10 Nisan 2015

    Hepsiyalan arkadaşlar sakin inanmayın ben ikikutu a ldim berbat bikokusuvar ilkbal gurpinara marankiye inandım yalan icilmiyo burnumu kapatiyom iciyom xorlada hic bivaydasiyok valaa birini içtim birinide atım laum kokuyo paranixa yaziki

  55. Daha Fazla Yorum Yükle…

Bir Yanıt Bırak

mobil masaüstü