2014 Swiss Military Saat Modelleri
Osman Akbaş
1 dakika okuma süresi

İsviçre Yeni Saat Markası Swiss Military ile Modasaat.com’da – İsviçre askeri saat modellerinden biri olan Swiss Military saat Ranger adlı markasıyla ürettiği askeri tarzda karada, havada ve suda görev yapan askerlerin tüm beklentilerine cevap veren tasarımlarıyla yine herkesi büyüledi. Saat seçeneklerine daha farklı bir açıdan yaklaşmamızı sağlayan bu saat modelleri, her askerin kişisel özelliklerine hitap edecek fonksiyonlarla donatılmış.Her saatte mutlaka su geçirmez özellik mevcut askerlerin yaşadığı ortamlara dayanacak şekilde tasarlanmış bu dayanıklılığı ve kalitesi dünya çapında ün yapmış saatlerden , yalnızca askerler değil isteyen herkes  faydalanabilir. Yüksek bir ücret ödemeyi göze almak koşuluyla tabi ki.Böyle bir saate sahip olmak harcadığınız her kuruşa değecek ve kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayacaktır.

Deri, çelik ve slikon kordon çeşitleriyle Swiss Military erkek saat kaliteyi ve şıklığı mükemmel bir uyumla kullanıcılarına sunmuştur. Ranger serisine mensup turuncu erkek saati çelik kasası,takvim özelliği, siyah kadranıyla ve her saatte mutlaka bulunan su geçirmez özelliğiyle erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.Özellikle spor kıyafetlerle kullanılabilen bu model her yaştan erkeğin rahatlıkla taşıyabileceği çok iık ve kaliteli bir tasarım.1963 yılından bu yana dünya çapında hizmet veren İsviçre’nin önde gelen markalarından Swiss Military ülkemizde de birkaç yıldır beğeniyle kullanılmakta ve her yaş grubuna hitap etmektedir. Yıllarca kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz bu modeller şıklığınızı kalitesiyle ve dayanıklılığıyla perçinlemeye devam etmekte. Tamamen İsviçre’de kendi tesislerinde üretilen Swiss Military özel saatler, her parçası alanında uzman tasarımcıların ellerinde birer sanat ve teknoloji harikası ürünlere dönüşüp bizlere sunulmaktadır.

Böylesine seçkin ve kaliteli bir saate sahip olmak yalnızca erkeklere özel bir durum değil. Kol saati şık ve zarif koleksiyonuyla bayanlara da bu eşsiz güzellikteki saatlere sahip olma imkanını sunuyor.

2014 Swiss Military Saat Modelleri
2014 Swiss Military Saat Modelleri