2013 Minecraft Oyunu indir, yükle
Osman Akbaş
1 dakika okuma süresi

Merhaba sevgili dostlar. Bugün bir tanıtım yazısı paylaşımında bulunacağım. Her zamankinden farklı olacak olan bu yazımda sizleri bir internet sitesine yönlendireceğim. Daha önce aranızda minecraft kelimesini duyan veya ismini aldığı oyunu oynayan var mı? Muhtemelen duymuşsunuzdur ama yine de detaylarına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sevgili dostlar artık büyük oyunlardan sıkıldıysanız siz de minecraft oynayarak zamanı zevkli hale getirebilirsiniz. Çünkü bu oyunda yer altında madenler ararken karşınıza çıkan sürprizlerle oyuna daha çok bağlanacaksınız. Bende bu kervana yeni katılanlardan olduğumdan dolayı sizlere tavsiye etmekteyim. Hemen minecraft indir linkine tıklayarak oyunu bilgisayarınıza kaydedebilir ve kendinize ait bir şato veya bir saray inşa etmeye başlayabilirsiniz.

Kıymetli arkadaşlar bu güzel ve minik oyuna başladıktan sonra bölümlerin karşınıza çıkardığı bazı uğraşlar olacaktır. Bunlardan biri kitap yapımı bir tanesi kapı yapımı bir tanesi kağıt yapımı veya bir diğeri de minecraft kova yapımı olabilir. Minecraft oyununda kova yapımının nasıl olduğunu öğrenmek için son paylaştığım linke tıklamanız yeterli olacakken oyun hakkında diğer detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. Şimdilik müsaadenizle değerli arkadaşlar. Bir başka yazımda görüşmek üzere, hoşçakalın…

minecraft kova yapımı
minecraft kova yapımı