2011-2012 Lise Öğrenci Affı Haberi
Osman Akbaş
1 dakika okuma süresi

Teknoloji ve internetle iç içe olduğumuz günümüz Türkiye’sinde artık gazete alıp okuma alışkanlığı da eskilerde kaldı. Hızlı yaşam koşullarında daha çabuk tüketen bir toplum olduğumuz için internetteki haber siteleri de güncellenebilme özelliğinden dolayı ilgimizi daha çok çekmektedir. Günümüzde artık alışverişlerimizi bile internetten yaparken gazeteler de artık ilgisini kaybetmektedirler. Çünkü artık anlık haber alabildiğimiz haber siteleri bize en güncel haberleri hem de parkta otobüste trende yemekte her yerde sunmaktadırlar. İlgimizi çeken herhangi bir haberi hem en gerçek haliyle okuyup birden çok fotoğrafla inceleyip varsa videosunu da seyredebilmekteyiz. İşte gazete ve haber sitesi arasındaki en büyük fark. Ayrıca haberler hakkında düşündüğümüzü yazabilir yorumlar yapabilir yapılmış yorumları da okuyabiliriz.

İnternet olan kapalı ve açık alanların tümünde boş vakitlerimizde merak ettiğimiz her tür dünyadan ulusal ekonomik siyasi sağlık ve spor haberleri ile ilgili en son en güncel haberleri okuyabiliriz. Merak ettiğimiz sporcular başta futbol olmak üzere maç skorları transferler usta yorumculardan yazılar kısacası aklımızdaki tüm sorulara cevap veren tüm spor haberleri de yine haber sitesinde bulunmaktadır.

Magazin konser şarkıcı ve ünlülerden haberlerle kültür ve sanat ve en son teknoloji haberleri de yine anlık bildirimlerle ve en güncel halleri ile sitede verilmektedir. Güvenilir gerçek ve tarafsız haberleri kendi yorumlarımızla birlikte bulabileceğimiz an ve an güncellenmekte olan haber sayfalarıyla okuyucunun ihtiyacı olan tüm bilgileri sunabilen tek yer haber sitesidir.

Benzer Kullanıcı Yorumları:

renci aff 2011 (110)
30 Yorum

%d blogcu bunu beğendi: